Yangın Çıkış Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve nazarıitibar etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın Kapısı aldatmaırken özen etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim cenahımızdan üretilen kapılar kadar kaliteli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Binalarda muayyen standartlarda makam alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları bâtınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kellelığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın en kazalı riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, kişioğlu tahliye rahatışı ve yangının dağıldığı alanların denetçi altında tutulması önemli örutubet taşımaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının süksesı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faziletli kalite, peklik, %100 projeye intibak ve yaraşıklı yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın durumunda insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin kenarı dizi opsiyonel olarak kızılınan hidrolik cenah ile henüz sık kullanım katkısızlanabilir.

FEZA Düzenek Odası Yangın Bapsı: Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cihetı esna otomasyon sistemlerine elverişli aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın bapları camlı olabilir.

Her devir muaf buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde yahut arkasında herhangi bir kayıt, möble veya farklı bir güçlük bulunmamalıdır. Antrparantez Yangın Çıkış Bapsı katiyen kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Yangın Bapları tercihe göre; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en taban kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Yangın merdiveni bapsına tek şekilde kilit hulliyatlamaz. Temelı binalar kullanma saatleri haricinde böyle bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek Yangın Kapısı Fiyatları için yangın bapları kilitlenebilmektedir.

; bir yangın esnasında yapı içerisindeki kişilerin gücük, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini görüntülemek amacı ile çatı sinei veya dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Basit bir yangın, natürel afet ve benzeri durumlar olduğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta ya da bina içi merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Elektrikler kesik olduğunda bile geceleri parlayan bir strüktürda olan bu yazılar tehlikeli durumların tarik göstericisidir.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak yoklama altına alınmasına yardımcı olur ve yangının öbür taksimmlere yayılmasını engelleyerek gönül kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Report this wiki page